Pluggveckan tog hårt

Träningen har inte gått som den skulle, kosten har inte gått som den skulle och jag känner mig som en fläskpadda som flyter ut som en tallrik kräm.
Men!
Hotellen är bokade till, under och från Skåne, resan i maj till Tunisien är bokad och betald, hotell är bokat till Norrköping, stuga bokad i Grebbestad, och vi letar för fullt efter boende i Ystad vecka 27 så att vi slupper vara hemma under det där förbannade power meet-skit och blä. Om man bor utanför stan och kan åka in för att kolla på bilarna och raggarna och sen åka därifrån igen och slippa skiten så är det väl ok. Men eftersom vi bor precis utanför cityringen så kommer vi ju aldrig ifrån dem! Och det är ju inte bara helgen som de är här - oh nej! Hela veckan är invadread av raggare och skit, en del kommer till och med veckan innan. Man kan inte åka till affären utan att fastna i en raggarbilkö, man kan inte gå ner på stan utan att bli antastad, man kan inte sova för det tutas, skrålas och spelas Eddie Meduza utanför sovrumsfönstret. I en hel vecka. Det tar en timme att ta sig till jobbet, vilket vanligtvis tar 15 min. Folk är fulla och dryga och det är skräp överallt. Och det bästa av allt - det är inte ens fina bilar! Det är varenda bonde i en tio mils radie runt Västerås, intryckta i vilken bil som hellst som de kunde finna som, med lite fantasi, kan kallas för "raggarbil". Fy fan.
Och det luktar kiss i hela stan.


Jag pluggar...! Faktiskt!

Jag har tagit ledigt från jobbet, tagit ledigt från hunden, tagit ledigt från träningen och satt mig hemma hos pappa med en massa böcker och ett USM-minne och läst och skrivit i två dagar nu. Det behövs verkligen, för jag har inte ägnat någon som hellst tid till uppsatsen på... 5 månader? Fy fan. Jag har fått ihop 14 sidor av 45 och det känns ju... inte så bra. Jag ska försöka göra det till en tradition att åka hit och plugga när jag får tid över. Hemma blir ingenting gjort.
Nä, nu ska jag återgå. Men fan så ont i ryggen man får av den här förbannade stolen!

Rastlös!

Nu har jag varit hemma för länge. Jaja, jag jobbar och tränar och bla bla bla, men nu börjar det bli dags att hitta på äventyr! Jag löser min rastlöshet genom att planera de kommande äventyren och kollar hotell och gör upp planer. Jag har planerat för vårt boende när vi ska till skåne i april, jag har gång på gång forskat om vart vi ska bo när vi åker iväg på charter (oh ja, svensson svensson) i maj, jag skiriver på schema, planerar för vad jag ska sy för kläder till kompis som behöver medeltidsoutfit. Gör en jäkla massa planer med andra ord. För allt utom för det som händer precis just nu.
Men det blir nog bra. P åonsdag ska jag börja skriva på uppsatsen igen. Förhoppningsvis får jag nått gjort.... Håll tummen.


Hemmafredag med kissarna!

Med det jobb jag har så blir det ofta så att jag helt plötsligt är ledig utan att jag riktigt hunnit reflekera över det. Många andra jobbar ju alltid måndag - fredag och vet därför exakt när de är lediga och har således en automatisk slutledning att fylla den: "Vad ska vi hitta på till helgen?" eller "vad ska du göra på lördag?". Jag däremot jobbar oftast helger och i veckorna kan jag jobba lite slumpartat och därför kan jag finna mig själv sittande en kväll och glo utan att ha gjort upp några planer. Denna kväll är en sådan kväll. Jag insåg igår att jag är ledig och att Thomas jobbar och nu sitter jag alltså här i soffan och kollar på national treasure som jag egentligen inte vill se. Men så kan det vara. Jag köpte iaf hem sushi på väg hem från gymmet, och detta har jag avnjutit ikväll. Dock orkade jag bara 5 bitar, vilket var lite förvånande. De sista 3 ställde jag in i kylen efter pizzaincidenten tidigare i veckan. Se - jag lär mig!
Jag har letat upp lite gamla jobbarkompisar från skåne på facebook, och det är ju trevligt även om jag inte fann Anna. Anna var min "bästis" på anstalten, men sen föll hon liksom bara bort med tiden.

Den här veckan jag har tränat fem tuffa pass och är ganska så mör i hela kroppen. Jag har lagt in en extra växel och tränar nu dubbla pass med två (eller tre) muskelgrupper vid varje tillfälle istället för en. Utöver det har jag kämpat hårt för att bygga upp de övre magmusklerna under två veckor, då jag upptäckte att jag kan ta 40 kg på övre delen av magen, men knappt klarade av en enda sit up där man använder den övre delen av magen. Under de här två veckorna har jag gått från att knara 6 x 3 i crunchmaskinen utan vikter, till 12 x 3 med 2,5 kg. 2,5 kg kanske inte är någonting, men jag är ganska nöjd med den utvecklingen.
Jag ska börja träna som följer: dag 1 armar + axlar, dag 2 mage + rygg, dag 3 bröst + ben/rumpa, dag 4 armar + axlar och dag 5 mage + rygg. Med andra ord blir det dubbla pass på armar, axlar, mage och rygg och enkla pass på ben/rumpa och bröst. Jag behöver inte träna benen mer eftersom jag tränar så mycket på crossen, och jag behöver inte träna bröst mer eftersom jag, helt enkelt, tycker att det är ganska fult om man som tjej får stora bröstmuskler. Så så var det med det.

Ny upplevelse....

Igår kväll kom vi fram till att vi skulle äta skräpmat och det blev till sist pizza som valdes ut. Det hela slutade med att jag var så mätt att jag spydde. Det har aldrig någonsin hänt mig tidigare, och tro mig, jag har kunnat äta mängder i vissa perioder i mitt liv. En pizza och lite pizzasallad, sen sa magen ifrån. Jag antar att jag måste börja lyssna mer på kroppen, men den har börjat prata ett helt nytt språk. Jag var så mätt att jag kmappt kunde andas och jag kände inte igen mig själv och kroppens reaktioner. Det var hur som hellst jävligt obehagligt, och jag skall undvika det i framtiden. Fy och blä.

Gamla skuttbilder :)

Året var 2006, platsen var Cypern.









Tänk vad man kan åldras om man lever ihop med mig! :D

ARG.

Jag har haft en sån där dag. Bara skit.
Jag var så sur att jag inte ens klarade av att ha en vettig träning, utan bara gick dit, sur och jävlig, och gjorde så många jobbiga övningar jag bara kunde och när jag inte längre var fly förbannad gick jag hem. Och det fungerade ju tydligen. Jag mår ju lite bättre, och är lite tröttare. Däremot tror jag att det vankas en massa skräpmat ikväll, vilket inte är så bra då jag fortfarande har några kilon kvar att förlora...

Monday, bloody monday.

Jag hatar måndagar. Jag förstår egentligen inte riktigt varför, för jag jobbar som en tok vilken veckodag det än må vara. Men av någon anledning är det ändå måndagarna som suger lite hårdare än andra dagar. Att ta sig till gymmet är alltid eftra svårt på måndagar. Att ta sig ut över huvud taget är svårare på måndagar. Framåt torsdag så snurrar allt på riktigt fint, men sen är det något som händer över helgen och så är man tillbaka där på måndagen och bara vrålar av ångest när det närmar sig träningsdags. JAG VIIIIIIIILL INTEEEE!!!

Sucky sucky.


Sommaren 2008

Lättjans ansikte.... Och kropp...











GLAD TJOKKIS!!!

Bildbevis!






















Egotripp!

Under tiden som jag väntar på att få några ok bilder från festen så passar jag på att lägga upp lite bilder på MIG MIG MIG MIG MIG, som faktiskt är riktigt bra även om jag inte haft tillgång till photoshop eller liknande. All me! :D






Kalas!

I helgen var det fest och vi hade så himla kul! Jag har ännu inte fått alla bilder, så ni får nöja er med mitt ord. Tusentals kronor, månaders planering och en jävla massa jobb är över och jag är nöjd! Att en del människor inte inser hur mycket jobb som ligger bakom är ju pissigt, men så är det ibland!

Bilder kommer snart!

Partyförberedelser!

Idag är sista dagen innan det stora kalaset! Jag och Johanna har åkt runt och ordnat och fixat med det sista: köpt läsk, godis, etiketter till vinet vi önskat oss (så att man vet vem som fått vad från vilken gäst), vi har betalat hyran för lokalen och hämtat nyckeln, köpt hold-in underkläder, köpt maschaller och lite annat smått och gott. I morgon blir det åka av och det känns bara bra!

Vi kommer ha så kul!

PAIN!

Jag har sån galen träningsvärk i benen. Jag kan knappt gå. Därför stod jag på crossen i 65 min och gick på löpbandet i 25 min idag.... Jodå...

Idiot.

Min födesedag...

...har kommit och gått. Fredag en var en riktigt, riktigt bra dag. Tog det bara lungt på morgonen, gick till gymmet och tränade ett riktigt bra pass, en timme på crossen och armar för hela slanten. Sen tog jag mig tid att sitta en stund i bastun efteråt och bli riktigt mosig och fin. Gick ner på stan och inhandlade nya jeans, i storlek.... 26!!! Jag har inte haft storlek 26 i jeans sen jag var 20 och jag har kämpat som en liten idiot för att komma ner i storlek och nu har det uppenbarligen lönat sig! Som min älskade, äslade vän Johanna sa: "Det har du fan förtjänat!" ocg ja, det har jag! När jag kom hem fick jag blomogram från mina fina vänner Virre och Jocke och deras två hundar i Simrishamn, och min man hade städat och varit snäll. Fint sällskap av Johanna, Marsia och Rebecca, lite skumpa och sen gick vi ihop med Thomas och Franklind ner på stan och mötte upp med Henrik, Emma och Roger på Bellan där vi käkade, drack, skrattade och hade en riktigt, riktigt bra kväll! Severtisen såg ut att ha ganska kul även om hon bitvis var lite förvirrad. Alla blev förälskade i det nyaste tillskottet Rebecca och det är alltid fint att hitta folk som passar så bra in bland oss andra virrpannor.

I lördags så var det då dags för öppet hus med släkten och det var trevligt även om det som vanligt blev väldigt mycket folk på en gång. Farmor och farfar kom ganska tidigt, vilket var tur, för kl 16 kom alla andra: mostrar, kusiner, morfar samt min extramamma Suzanne med familj. Kaffe, kaka, muffins och tacopaj mumsades och alla var glada. Pappa och syster stod vid min sida och hjälpte mig hela tiden och det uppskattar jag!

Nu har vi bland annat ett stooort vinställ (snart), en mocca master, en enorm thékanna och fiiiint amaronevin här hemma. Det gillar vi! Födelsedagen är slut, men på lördag kommer den stora festen för alla vänner. Jag tror vi har koll på läget och hoppas på succé!

Grattis till mig!