Pluggsemester.

Om man, som jag, aldrig lyckas finna tid till att plugga eftersom man jobbar, tränar, lever för mycket, så kan man alltid åka på plugg-semster. Så det gjorde jag. Jag packade med mig papper, dator och make och gav mig av.
Efter att jag även packat med mig lite kläder... smink... smycken, kavajer, klackskor, en till dator, gitarr, serier på DVD, vin, vinglas, makaroner, hudkräm, borste, onepiece, DVD-spelare, tandborste, thé och thésil, telfonladdare, träningskläder... När Thomas ville bära ut kaffebryggaren till bilen kände jag dock att gränsen var nådd, så där sa jag ifrån :P

Men till Skåne kom vi iaf!



Och jag får ju lov att säga att jag har haft sämre platser att plugga på än på en sandstrand i gassande solsken i Skåne. Iklädd onepiece, med bara fötter och en/min man vid min sida!



Uppsatsen är inte på långa vägar färdig för det, men jag har kommit en bra bit på väg i form av planering och upplägg. När allt ska bli färdigt vet jag inte riktigt, men så kan det vara.



Alla som har varit på en plugg-semester vet att det inte går att BARA plugga på en sådan.
Man måste även....

Mysa...



äta....

leka med sina söta vänner...



?????

och öva på sina flygfärdigheter såhär innan påsk...



....vilket uppenbarligen gick sådär...



Øl og sol i København!

En liten weekend i Köpenhamn låg på dagordningen. Mitt enda mål vaf att få dricka en öl i solen och...



Jag fick en öl...




eller två...



eller så...



Men vi drack inte bara öl... Vi var på Hard rock café oxå.




....och drack öl där med...



Och åt lite.... "mat"?

Hur som hellst så bodde vi på Scandic Copenhagen. När vi kom fram till Köpenhamn i lördags så fick vi vänta ganska så länge på att få vårat rum eftersom vi var framme redan innan 11 på morgonen. Så den snälla hotellreceptionisten uppgraderade oss till en svit, vilket ju var snällt....



Men om det här är en svit så undrar man ju hur de vanliga rummen ser ut....

Utsikten från hotellrummet var iag ganska så häftig!



emellanåt.


Lördagskvällen spenderade vi på tatueringsmässan där vi såg en del kändisar, tatuerade framödrar och vikingar som "dödade" varandra genom att köra in sina träsvärd under armen på sin motståmdare, ni vet, sådär som man gjorde när man var liten och fäktades. Jag var inte sådär jätteimpad. Och såklart en "bulesque"-show som bestod av filckor som dansade i otakt och inte alls som varandra. Det är oxå en konstform! Tyvärr tävlade ingen av oss, men Stina vann andra pris i best colour, jorå!



(ja, jag glömde kameran så bilden är stuen från en annan blogg. Stäm mig! :P)

Söndagkvällen spenderade vi med att se på rödluvan på bio. Den coolaste biografen jag nånsin varit på iaf. Inte för att själva salongen var speciellt häftig.... men huset den ligger i!




Sen att de har mördat fasaden är väl bara att beklaga.



I dagsljus:



Men förutom det mördade huset så har Köpenhamn mycket vacker arkitektur att se. Man skulle kunna gå runt i flera dagar och bara kolla på alla detaljer som finns ÖVERALLT, stort som smått.





















Och till sist, så ingen blir besviken, en tjurpung!