Succé!

Gårdagen slutade som en riktigt bra dag. Vi fick finfrämmande från Göteborg och sen lurade vi ut skogstomtarna och några till glada bananer. Slutade med ett litet glatt gäng på bakgården som grillade, drack sangria och lyssnade på Winnerbäck. Jag älskar när man drar ihop ett helt gäng udda personer som helt otippat visar sig gå ihop som löksill och kaffe (testa innan du säger nått!).



David, min alldeles egna lilla miljökämpe, blev överförtjust över att få höra att han "låter som en skogshuggare men ser ut som en skogstomte" och uppskattade att få dricka lite finvin i goda vänners lag.



För att  vara på den säkra sidan fick bara blondiner komma. Rebecca och Maria lovade dyrt och heligt att inte återgå till den mörka sidan.



Vi insåg fort att man kan dela in herrarna i två kategorier: de kånghåriga och de rakade. Jag antar att det blir så när man kommer upp i en viss ålder. Hade detta skett för tio år sen hade alla varit långhåriga, men tiden är obarmhertig :D






Sami och Rebecca gav bort ett förtjusande nummer av lady gaga-inspirarad sång och dans och vi sktarrade nästan vommen av oss. Underbara, underbara människor.

Idag har det varit apelsinjuice som stått på listan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback