Vendel, Ale stenar

Lördagen innefattade en stadsvandring på tu man hand, öl på bäckahästen och fisklunch på verandan. Vädret var fantastiskt, humöret på topp och livet snällt mot oss. Men det som var höjdpunkten var middag med Stina, Fredrik, Stinas kollega Per och hans Sanna på Vendek by the sea vid Ale Stenar. Deras diningroom serverar avsmakningsmenyer och vinpaket med riktiga delikatesser. Vi satsade på sjurätters och vi blev inte besvikna.
Efter en fantastisk middag avslutade vi kvällen på uteserveringen vid havet, med en flaska svindyrt rödtjut, och njöt av kvällen.
Ett antal tusenlappar senare stupade vi i säng, på en av sommarens varmaste kvällar.
Som dock utvecklade sig till sommarens varmaste dag, som skulle spenderas i bilen. Vi svängde först in till Virre och Jocke och blev bjudna på smörgåstårta. Den trippen resulterade i att vi åkte "bakvägen" hem som tog ca 1,5 h längre tid än den vanliga vägen, i extrem hetta utan AC. Jag roades måttligt. Efter att ha rest i 8 h, hämtat Snöret och jagat föda, så fick vi till sist, klockan 23 på kvällen, slå ner arslet i soffan här hemma i gråa Västerås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback