Lita mer semester do....

Tisdagen var en riktigt fin dag och vi tog oss ner till Krossekär som sig bör, promenerade bland sjöbodarna och krabbtinorna, hoppade på stenarna och gjorde allt sånt där som reglerna kräver. Dagens läger slogs upp på en klippa precis bakom Sövalls camping. Solen sken, fisken låg i kylväskan, krabbhinken var med... Livet var bra helt enkelt.


Jag jobbade hårt på fräknarna, Johanna låg under en handduk och klagade på att det var kallt. Där satte hon ribban för resten av semestern kan man säga.



Vi fick sällskap av töntiga dotterns päron, Annika i sin sexigaste solhatt och med det obligatoriska skissblocket som fylldes med amerikanska tanter och förvridna utomjordingar. Det var tydligen jag och Johanna, men det vill jag ha bevis på innan jag tror det!



Jag fick hoppa ner i böljan den blå och för en stund vara 7 år gammal igen och skvätta vatten och brottas med min pappa. Min pappa är min gubbhjälte för alltid!



Förra året lärde jag Johanna att fiska krabbor så i år fick hon i sin tur lära Annika, och jag tror att de hade riktigt roligt även om vi fick lite blickar från campingen. Jaja, krabbfiske må vara en aktivitet för barn, men vi är vuxna nog att vara barnsliga, så det så!



Och när man har fiskat krabbor måste man ha krabbrace på klipporna, sån är regeln!



Planen var senare att vi skulle gå på after beachen en sväng, äta lunch och dricka lite vin, lyssna på trubaduren och sen gå vidare... Det blev inte riktigt så, men det kan vi återkomma till om en stund...

Maten var ingen höjdare i år (över lag har mat och service varit ovandligt dåligt), men happy hour uppskattas av både mig och Johanna så det gick ingen nöd på oss.



Farbror i fönstret:


Nu gjorde vi dessutom ett ödersdigert misstag: Vi bröt mot reglerna! Och här Annika, är anledningen till att man ALDRIG bryter mot reglerna: man vet aldrig vad som kommer att ske! Hur som hellst så köpte vi in skumpa, trots att det inte regnade.


Och vi nöjde oss inte med EN flaska....



Vi köpte TVÅ!



Nog för att vi fick fina kommentarer från trubaduren och av efterkommande band (Kort i rocken), och vi gillar ju uppmärksamhet... MEN... Jag återkommer till konsekvensen av att dricka skumpa när det inte regnar.

Farbror i fönstret har fått en kompis:


Några bord från vårt satt sunny-standup gänget och Johanna fick stjärnfeber och kunde inte slita blicken från Måns Möller, Soran Ismail, Özz Nûjen och framför allt inte från Hasse Brontén. Özz är liten och hårig och när han gick förbi tror jag att jag fick ett krulligt svart hårtstrå i mitt champagneglas. Nåväl.



Det visade sig att de skulle uppträda på kvällen så när det började dra ihop sig klev vi ut från det inhängnade området och upp på klipporna bakom och tjuvsåg showen. Vi kom därifrån nån gång mitt i natten, så vår plan om middag gick i stöpet.



Johanna ramlade på klippan och satte standarden återigen.

Till sist:


Kommentarer
Postat av: Johanna

Du glömde att skriva om HÄL MANEN =D mohahahaha

2010-08-07 @ 10:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback