Kanüdel!

I går morse ringde klockan 04.45 och då var det bara att pallra sig upp. Katterna fick mat och Snöret sin medicin. Sen gömde jag kattmat lite överallt i huset så att de skulle ha ngot att göra under de timmar vi skulle vara borta. Så satt vi oss i bilen och ålte mot Lund, Thomas helt säker på vart vi skulle. Först var vi inne och svängde i Lund... "Det här känns fel"... Sen kom vi ut och hittade en statoilmack där vi ställde oss glada i hågen. När klockan började ticka på så kändes det dock också lite dåligt, så Oma gick och frågade i butiken och mycket riktigt var vi fel. Så det var bara att i panik slänga sig in i bilen igen och dra iväg till nästa mack och hoppas på det bästa. Och vi hade tur. Bussen var fortfarande där en kvart eftar att den skulle ha åkt och vi kom med mot alla odds. Så var vi på väg, 07.15. 07.30 hörde vi den första ölburken pusa bakom ryggen på oss, sen var festen igång.




Vägen drog fram genom skånelandskapet och vidare ner mot den stora bron.



Over vatten, genom länder, upp på båtar och vidare till Tyskland, tills vi till sist kom dit vi skulle:



Och vi hade kul! Öl och vin och sprit och champagne och alkoläsk och godis... Det staplades på hög och konkades och handlades och till sist hade vi fått ihop allt vi skulle ha.


Resan hem ägnades åt att lyssna på öldrickarna bakom oss som inte kunde inse att det inte är normalt att sitta påen buss en hel dag och dricka öl efter öl efter öl. Det var ett par i 50-års åldern som inte ens kunde prata med varandra efter 12 öl var och tillbakaresan var på den nivå som krävs efter ett sånt beteende. Hur som hellst så kom vi till till sist tillbaka till Lund och packade in allt i bilen och började åka hem mot Ystad. En vild diskussion uppstod om vad vi skulle äta och nivån är inte så hög efter en hel dag med för lite mat och för mcyekt spänning. Så när vi väl kom på vad magen begärde så var lyckan stor....



Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback