Londonminnen

Söndagen dedikerades till att ta kort på sånt som vi sett förut med inte dokummenterat. man vet aldrig när man behöver bevis på att man varit på en plats och då måste man ha bilder såklart. det var sådär engagerat eftersom vi tycker att det är fan så mycket mer intressant att finna små bakgator och gränder som man kan gå och strosa i än att kolla på Big Ben eller nån annan tråkig byuggnad. Dessutom upptäckte vi att det är en jävla bit att gå mellan Tower bridge och Westminister bridge, där the eye och big ben ligger.

 bildbevis Tower bridge

 Bildbevis Big Ben

Sen bar det iväg till Camden market vilket är ett måste på varje Londoresa. lite ledsen är jag över att den mer och mer förvandlas till en vintagemarknad istället för en alternativmarknad, men man skall tillåta förändring sägs det ju. det är ett tecken på att staden lever, andas, förändras. Så ok, jag får väl godta det... men jag gillar det inte!


 Ett levande camden!

Där käkade vi på en gaypub och sen fikade vi på ett orientaliskt fik i hjärtat av camden market. Införskaffade lite tröjor till Thomas, men annars var det mest fönstershopping som gällde.

 Mysfik!

Sen käkade vi på en pub i Basewater där de hade trubadur och ett nyförälskat par som vid vid bordet brevid först satt och blygt tittade på varandra och låtsades vara intresserade av vad den andre hade att säga, för att senare återgå till att göra det de egentligen var intresserade: äta upp varandras ansikten. Ack den kärleken. Kvällen avslutades med bio. The unborn. Bra effekter med något förutsägbar, lite tunn... Men vi var i London, så vem bryr sig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback