Sexklubb, porrklubb, fetishklubb... Kärt barn...

Ojoj, nu är det mobb på gång i Örebro:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5572196.ab


Detta måste läsas med denna i bakgrunden:
http://www.youtube.com/watch?v=y7C23ws1uik



Tänk om folk någon gång skulle inse att det inte är farligt med människor som är lite annorlunda? Att en förening handlar om gemenskap och inte om att störa alla runtomkring? Att det inte har med riktiga våldtäkter att göra om man iscensätter en fantasi ihop med andra som också tycker om samma saker? Att det är så lång ifrån sjukt man kan komma, och istället innefattar väldigt, väldigt mycket arbete för att inte korsa någons gränser och för att alla ska njuta och leva ut? Att ingen blir skadad av att leka med de liksainnade och att man anstränger sig en hel del för att utanförvarande  inte skall behöva bli inblandade, och således även att de utanförstående inte skall få komma in i deras slutna rum och kasta den kalla verkligheten i deras ansikten när de äntligen funnit fristad?

Först klagar man för att man sett dem, sen klagar man för att de har fönstren fördragna? Vad fan ska de göra om ni inte vill se dem, men inte vill att de ska dölja sin verksamhet? Ni vill bara att de försvinner som slutar störa era perfekta liv och era perfekta fantasier, ni vill inte bli påminda om att det finns människor som faktiskt inte bara vill sitta hemma i sina stugor och kolla på rapport och idka könsumgänge (missionären såklart) en gång i månaden precis innan det är dags att tvätta sängkläderna. Alla är inte som ni, Svensson-Svensson, och det är väl fantastiskt? Vad ni gör i era stugor lägger inte de sig i, kan inte ni låta dem vara ifred?

Synd om lilla tjejen som mötte människor i nät när hon var på väg till sin koja, stackars stackars... Eller så kanske det är bra att hon får veta att det finns alternativ till mammas (styvpappas, pappas nya tjej och plastbrorsan och pappas nya tjejs styvson från hennes förra förhållande) och pappas inrutade liv? Detta handlar inte om sex och perversioner, det handlar om att folk fortfarande vill ha speciella toaletter för svarta och institutioner för homosexuella. Man tror att man är bättre än andra, att det är ok att förnedra och nedvärdera dem som inte är som en själv, att man är mera värd än andra grupper i samhället. Påminner om en politisk rörelse som florerade i Tyskland för några årtionden sedan. Vem har lärt barnen i artikeln vad ett porrhus är och att dett sådant är äckligt? Vuxna människor som anser att deras sätt att leva är det enda rätta och att avvikare skall tvingas in i normen eller bli lynchade.
På dem bara! Spärra in dem!

Jag blir så jävla ledsen över att folk inte ser att det är samma sak att prata om "dessa människor" på ett nedvärderande vis som det är att prata om homosexuella, mörkhyade, handikappade eller andra minoritetsgrupper på ett nedvärderande vis. varför är det ok att mobba vissa grupper? Vad ger dig den rätten? Har vi inte kommit längre än så? Det är kanske en mänsklig mekanism att hata dem som inte är som vi...
"Det vi inte förstår kan vi inte tycka om och detta monster har förmörkat vår miljö!"

Jag avslutar med att citera biskop Claes-Bertil Ytterberg:
"Vad jag skulle önska inför framtida ställningstaganden i denna fråga är ett samtalsklimat baserat på respekt för varandras övertygelser utan att vi behöver demonisera varandra. Möjligtvis är det en from förhoppning. Men jag skulle önska att den vore sann. "

(Ni får gärna skicka youtubelänken till [email protected])

Kommentarer
Postat av: Nilma

Fy fan vad bra skrivet! Amen till det!

2009-07-29 @ 18:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback