LillFridan: vilken vanlig morgon som hellst.

Jag har ju då skaffat lugg. Som är jättefin när den är stylad och sådär, men på mornarna har en en tendens att leva sitt eget liv big time. Och i vår lilla familj är vi ganska mycket för att uttrycka oss på ett.... färgstarkt.... vis. Så det har ofta hänt här hemma att efter att Frida varit upp och sett sig i spegeln så kommer hon inrusande i sovrummet med något galet i blicken och börjar med en livfull show, självklart klädd så som gud skapade henne, med rullande höfter och hysterisk röst att imitera den kvinna hon påminner om i den vackra form hon vaknat upp:

"If you're lost, you can look and you will find me, time after time. If you fall I will catch you, I'll be waiting, TIME AFTER TIME!!!!"

Thomas sitter självfallet på sängkanten med förvånad uppsyn och applåterar detta skådespel alltmedan katterna flyr i panik in under valfri möbel. Och det är tur att han applåderar, för om LillFrida inte är nöjd med mottagandet kan det hända att hon klämmer i med ett extranummer med ännu större höftrörelser där hon tar i så att fastighetsägare Moberg i lägenheten ovanför för huvudbry: "GIRLS JUST WANNA HAVE... THAT`S ALL THEY REALYY WAAAAAAAAAA-HAAAAAHAAAAAHAAANT!!! SOME FUUUUUHUHUHUHUUUHUHUUUUUN!!! WHEN THE WORKIN` DAY IS DONE, OHHHOH GIRLS JUST WANNA HAVE FUN!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback